για το θάνατο του προέδρου του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Κύμης


[ΕΠΠΠΟ: με τον Γιάννη Αδαμόπουλο δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη σχέση, αλλά μια απλή γνωριμία κινούμενη στα πλαίσια της ευγένειας και του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την Κύμη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε χαρήκαμε από κοινού στα εγκαίνια της έκθεσης της ζωγράφου Ρούλας Κανέλλη-Κανάκη και βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Ο Ασκός του Αιόλου". Κρίμα. Πιθανά για τα αρνητικά μεγαλύτερο βάρος να είχαν οι συνεργάτες του, αφού η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη. Σε κάθε περίπτωση πολλά από τα πράγματα, τις εκδηλώσεις και κυρίως το ίδιο το Λαογραφικό Μουσείο της Κύμης είναι αξιολογότατα και γιαυτό αξίζει μιας καλής μνημονεύσεως ο Γιάννης Αδαμόπουλος].

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αδαμόπουλος

10|02|2020, πηγή: https://www.evima.gr/koinonia...Zpw
 
Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου σε ηλικία 66 ετών ο φαρμακοποιός Ιωάννης Αδαμόπουλος από την Κκαι κάτω:ύμη.
Ο Ιωάννης Χρ. Αδαμόπουλος γεννήθηκε στην Κύμη και σπούδασε φαρμακοποιός στην Αθήνα.
Διατηρούσε το παραδοσιακό οικογενειακό φαρμακείο στην γενέτειρά του και είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για την Χημεία με την οποία ασχολούνταν διαρκώς.
Είναι πρόεδρος του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κύμης με μια μακρόχρονη, ακατάπαυστη και ουσιαστική συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύμης.


Φωτογραφίες επάνω και κάτω: Στο Φαρμακείο του, συλλογή παλαιών χειροποίητων φαρμάκων από το Θείο του Ιωάννη Σταμέλο μαζί με το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη