Πίσω από την πλάτη μας, μυστικά και ενώ είμαστε σε πολιορκία...

Καλημέρα σας. Εμείς "μένουμε σπίτι" . Όχι όμως όλοι.

"Μένουμε σπίτι"- "Δε δουλεύουμε ποτέ την Κυριακή"...
Είπαμε, όχι όλοι.
Κύμη πριν από λίγο.
Καλώς τα μας...
---
επίσης το
KYMH: Κάτοικος καταγγέλει: ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ "ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ" ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ


Την ώρα που όλοι μένουμε στο σπίτι κάποιοι εργάζονται ακόμα και μάλιστα χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κύμης κατέφθασε πλοίο με τις πρώτες ανεμογεννήτριες για την Πούντα της Οκτωνιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.





και για μια σύντομη κριτική ματιά στο παραμύθι, δείτε και το video

https://www.facebook.com/2247612765516642/videos/393781221240804/?t=16

από το https://www.facebook.com/2247612765516642/videos/393781221240804/?t=76
όπου αναγράφεται ακόμη το πιο κάτω:
Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, πρέπει να μάθετε αυτό που ξέρουν πάρα πολύ καλά οι ενεργειακοί συντάκτες: Επειδή στην Γερμανία δεν υπάρχει πλέον κοινωνική αποδοχή για νέα αιολικά και η ηλιοφάνεια εκεί είναι περιορισμένη, επομενως ο συντελεστης φόρτωσης δικτύου από φ/β είναι ανεπαρκής, ο Μητσοτάκης/(ΝΔ) έχει δεσμευτεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε μπαταρία της Γερμανίας με παραγωγή ηλεκτρισμού από αιολικά και φ/β στα πλαίσια των άρθρων 8 & 9 της οδηγίας (ΕΕ) 2018/2001 (RED II), βλ. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/… / https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/…
---
Κύμη: Το καράβι που έφερε τις ανεμογεννήτριες ήρθε από την Γερμανία και κανείς δεν φορούσε μάσκα ούτε τηρούσε τα μέτρα προστασίας
Δεν φτάνει που έχουμε γίνει ο Δήμος της Ανεμογεννήτριας, το καράβι που τις μετέφερε έφτασε από την Γερμανία που έχει πολλά κρούσματα, κανείς από τους εργάτες δεν φορούσε μάσκα προστασίας και από όσο έμαθα έρχονται και σε επαφή με πολύ κόσμο της Κύμης. 
Αρχικά να τονίσω πως δεν είμαι ενάντιος στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, αρκεί όμως να υπάρχει μέτρο και να μην καταστρέφεται το περιβάλλον. Είναι γνωστό πως οι ανεμογεννήτριες αποσυντονίζουν το ταξίδι των αποδημητικών πουλιών.  Κατά δεύτερον πολλοί ενοχλήθηκαν με την ανάρτηση του θέματος στο site μας αλλά το AliveriPress δημιουργήθηκε για να έχει φωνή ο κόσμος, πέρα από κόμματα και παρατάξεις. Τρίτο και τελευταίο έκπληκτος ενημερώθηκα πως το καράβι ήρθε από την Γερμανία και κανείς εργάτης δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας όπως θα δείτε και παρακάτω στην φωτογραφία!  
Δείτε λοιπόν με τα μάτια σας και τα συμπεράσματα δικά σας!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη