Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων προχωράει μπροστά

Ο δικός μας Δήμος τι θα  κάνει;

Οι ιδέες μας  και οι προτάσεις μας γίνονται σεβαστές και τις εκτιμούν αλλού και στον δικό μας Δήμο αντιμετωπίζουμε την αδιαφορία και την περιφρόνηση;

Τι θα αποφασίσθεί στο αυριανό ΠΕΔ; Προτεραιότητα πρέπει να είναι η Εύβοια!!!

Τα πιο κάτω ήρθαν εις γνώση μας για τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων:

Oτι ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων αποφασίζει, σε συνέχεια όλων των μέχρι τώρα ενεργειών του, προασπίζοντας τα συμφέροντα των Δημοτών, να καταφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε εμπρόθεσμη Αίτηση Ακύρωσης της υπ’ αριθ. 62/19 Φεβρουαρίου 2021 (ΦΕΚ 984/12-3-2021) απόφασης της ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ για την ένταξη του επενδυτικού σχεδίου «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ 470,4MW» του επενδυτικού φορέα με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ» στις διαδικασίες των Στρατηγικών Επενδύσεων του ν. 4608/2019 (Α’ 66).

Ότι έχει δρομολογηθεί ήδη διαδικασία αίτησης του φακέλου που κατέθεσε η Εταιρεία προς την Enterprise Greece όπως επίσης και των συμπληρωματικών εγγράφων. Επίσης, αίτημα προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την εισήγηση της Enterprise Greece προς τους αρμόδιους υπουργούς. Και ότι προτίθεται να καλέσει τους Δήμους Κύμης/Αλιβερίου, Ερέτριας, Καρύστου όπως και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που πλήττονται από το έργο να συμβάλουν στον δίκαιο αγώνα της προάσπισης των συμφερόντων των πολιτών.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη