"Συναντήσεις κάτω από τα Δέντρα"

Πρόκειται για μια φιλική και βιωματική δράση που σκοπό έχει να γνωρίσουμε ανθρώπους της περιοχής μας, να κάνουμε φίλους, να μας γνωρίσουν και να μας ρωτήσουν ότι απορία μπορεί να υπάρχει για τις προσπάθειές μας ... και απλά να περάσουμε λίγη ώρα ήρεμα και κοντά στη Φύση και τους μεγάλους συντρόφους μας στη Ζωή, τα Δέντρα.

Χθες ήταν η πρώτη τέτοια συνάντηση. Ευχαριστούμε του φίλους που ήρθαν και κάναμε παρέα και περάσαμε δύο ώρες με ωραία κουβέντα, δροσιά, ανακαλύψεις (πχ τα αγριογούρουνα) και πολλά-πολλά πουλιά (και αηδόνια).

Επίσης από την χθεσινή επίσκεψη στα Γουρνία και σύμφωνα με την συμβουλή του γεωπόνου Βαγ. Αβδελά (που ήταν μαζί μας) διαπιστώσαμε ότι καλό είναι να αφαιρεθεί μία σειρά πλάκες γύρω από τα δύο μεγάλα πλατάνια, γιατί αυτό θα είναι πιο καλό για την υγεία τους. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Παρεμπιπτόντως, το πιο μεγάλο πλατάνι έχει περίμετρο κορμού 3,20 μ 

Επίσης σκεφθήκαμε να γίνει μία παρουσίαση για τις τοπικές ποικιλίες και για σπόρους κλπ, μάλλον κατά τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, από έναν από τους παρόντες, υπήρξε και η πολύ ευγενική προσφορά του χώρου του καταστήματός του, για να γίνει αυτή η εκδήλωση. Τον ευχαριστούμε. Θα το οργανώσουμε!

Η επόμενη "Συνάντηση κάτω από τα Δέντρα" θα γίνει πιο οργανωμένα, με ενημέρωση πιο νωρίς και με καλύτερες ιδέες!!!

"Συναντήσεις κάτω από τα Δέντρα"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη