Video για την Δημόσια Διαβούλευση για την ΜΠΕ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ/ΣΟΦΡΑΝΟ - βοηθητικό υλικό 2

 

 

  • Μία προσπάθεια ενημέρωσης για την εγγραφή πολιτών και οργανώσεων στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ), τον τρόπο χρήσης του και λειτουργίας του και την συμμετοχή στην Δημόσια Διαβούλευση. 
  • Με επίκεντρο την ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) της ΣΟΦΡΑΝΟ (τμήμα έργου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που έχει ενταχθεί στις στρατηγικές επενδύσεις) και βρίσκεται σε Δημόσια Διαβούλευση μέχρι 25/11/2021. 
  • Η ενημέρωση για το ΗΠΜ και την Δημόσια Διαβούλευση από 0.00.00 έως περίπου το 30ό λεπτό. 
  • Συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ΜΠΕ και Δημόσια Διαβούλευση στο υπόλοιπο μέρος του video.

Bοηθητικό υλικό:  

  1. >>Τα έργα του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ στην Κεντρ. Εύβοια προχωρούν: ετοιμάζουν τα σχέδια της Διασύνδεση
  2. >>>Προετοιμασία για την Δημόσια Διαβούλευση για την ΜΠΕ των ΑΣΠΗΕ της ΣΟΦΡΑΝΟ/ΕΛΛΑΚΤΟΡΑ
  3. >Η συμμετοχή στην Δημόσια Διαβούλευση για την ένταξη στις στρατηγικές επενδύσεις του: ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ 436.8MW – ELLACTOR

Σχόλια


  1. Καλημέρα σας,

    θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στεραιάς Ελλάδας όπου διατυπώνεται ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΡΑΝΟ/ΕΛΛΑΚΤΩΡ της περιοχής μας (65ΔΝ7ΛΗ-Θ2Γ).

    Στην παρούσα φάση είναι ανοικτή στο ΥΠΕΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (ΗΠΜ), η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για το συγκεκριμένο έργο με αριθμό ταυτότητας 2107585610, ΜΕΧΡΙ 25-11-2021.
    Σας παρακαλούμε, εφ΄όσον υπάρχει αρνητική, ως προς την εγκατάσταση του συγκεκριμένου έργου, απόφαση των Κοινοτήτων σας να συμμετέχετε με τις δικές σας απόψεις, για την δημόσια διαβούλευση στο ΥΠΕΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
    Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 2 παρακάτω έντυπα που επισυνάπτονται:
    Έντυπο Περιβαλλοντικών Απόψεων, από το Δικηγορικό Γραφείο κ. Μπάλια και
    Έντυπο Νομικής Τεκμηρίωσης, από το Δικηγορικό Γραφείο Φλογαϊτη-Σιούτη
    ή να επιλέξετε τα σημεία που σας ενδιαφέρουν και να φτιάξετε το δικό σας έντυπο.
    Όταν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο έντυπο Δ11 και υπογράψετε (έστω γράφοντας στο τέλος το όνομά σας) πρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο ως pdf! για να είναι έτοιμο να το υποβάλλετε στο ΗΠΜ, ΕΓΚΑΙΡΩΣ!
    Επίσης επισυνάπτονται εύκολες οδηγίες με εικόνες για την εγγραφή στο ΥΠΕΝ-ηλεκτρονικό περιβαλλοντικό μητρώο με τους κωδικούς σας Taxisnet.
    Θα είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις, ερωτήσεις, απορίες για να σας απαντήσουμε με email ή τηλεφωνικά (6985778546, 6975812122 και 6932804573) και για να έχετε, εάν χρειαστεί, και "τεχνική" υποστήριξη ...
    Ο μεγάλος αριθμός αντιρρήσεων στη δημόσια διαβούλευση από ΟΛΟΥΣ μας, ιδιαίτερα από τους κατοίκους Δ.Ε. Στυραίων, παίζει σημαντικό ρόλο στην παρούσα φάση. Η μαζική συμμετοχή των πολιτών συμβάλλει στην αποτροπή υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου για να μην μετατραπεί η περιοχή μας σε βιομηχανική ζώνη.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Δήμος Καρύστου, μέσω της Νομικής του Υπηρεσίας, έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες (προσφυγές) και έχει υποβάλλει τις αντιρρήσεις του.
    Περιμένοντας τις δικές σας αντιρρήσεις με το έντυπο Δ11, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

    Από το ΔΣ του Συλλόγου μας
    Από: Dilisos Silogos_Official

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη