απελπιστικά ξεκάθαρα για την Ενέργεια, την ακρίβεια κα (podcast Χρ. Κολοβός στο 98.4-Γ. Σαχίνης)

[ΕΠΠΠΟ: τα έχουμε πει ξεκάθαρα σε αρκετές περιπτώσεις και ενημερώσεις. Ακούστε τα όμως και από άλλους -καθόλου τυχαίους- μέσα σε ένα ραδιοφωνικό διάλογο 12 μόνο λεπτών. Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο ... ας εντρυφήσουν και στα άρθρα που παραπέμπουμε] 

Αφιερώστε 12 λεπτά για να έχετε μια πλήρη ανάλυση της απάτης που έχει στηθεί γύρω από την Ενέργεια. Μια απάτη που προκαλεί πλήρη εξουθένωση νοικοκυριών και την καταστροφή των επιχειρήσεων που φυσικά αδυνατούν να επιβιώσουν σ' αυτή την ενεργειακή λαίλαπα. (Η συνέντευξη δόθηκε την 15η Μαρτίου 2022.)
------------------------------

Ενέργεια: Βάζοντας τα πράγματα στη σειρά ή αλλιώς περιμένοντας το blackout. (2)

την Μαρτίου 29, 2022

Blogger: Ο Πορδοσάλτε δεν είναι ο βλάκας που νομίζετε. Είναι ο λαγός του συστήματατος. Η ...αποστολή που έχει αναλάβει! είναι: 1. Να μας πείσει ότι οι διακοπές ρεύματος που έρχονται θα είναι για το καλό μας! αφού έτσι θα συγκρατούν τις τιμές του ηλ. ρεύματος ...χαμηλά! (Χαμηλά είναι ότι δεν μεγάλωσε ...ακόμα!) 2. Η δεύτερη ανάγνωση. Οι τιμές του ρεύματος είναι υψηλές γιατί δεν αποδέχεσθε μερικές ώρες την ημέρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος!

------------------------------

Δεν είναι μόνο το κόστος της ενέργειας που εξουθενώνει τις επιχειρήσεις, είναι και το γεγονός ότι η έλλειψη σταθερότητας - που εξασφάλιζε η παλιά ΔΕΗ με τον λιγνίτη - εμποδίζει κάθε σχεδιασμό επιβίωσης και οδηγεί μοιραία στην καταστροφή...

Ενισχυτικά των παραπάνω:

Ενέργεια: Βάζοντας τα πράγματα στη σειρά ή αλλιώς περιμένοντας το blackout.

Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος ή αλλιώς 10 λεπτά αρκούν...

Καθαρά, σταράτα λόγια για την ενεργειακή κρίση. (για όσους θέλουν ν' ακούσουν...)
...και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ...ο άριστος βγαίνει και μας κοροϊδεύει για μια ακόμα φορά.
Αντί να απαιτήσει τώρα, δηλαδή χθές!, την εφαρμογή των νόμων περί καρτέλ στην λειτουργία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και να επιβληθούν οι ποινές, δηλώνει ότι ....θα φορολογήσει τα κέρδη! Χα! Χα! χα! (Είπαμε λειτουργία της αγοράς, αλλά να μην το παραχέσουμε, να μην βοηθήσουμε τους φίλους μας;)

Ποια κέρδη;
Όταν τα χρήματα μπουν στα ταμεία των εταιρειών αμέσως θα κετευθυνθούν σε ...επενδύσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες και μισθά, οπότε δεν θα σας πω - λόγω ανατροφής μου - τι θα βρει ο Κυριάκος όταν θα πάει να φορολογήσει το ...ταμείο...(Παίζει να μην βρει και ταμείο, αφού κάποιοι θα προτιμήσουν να κλείσουν το μαγαζί... έχει ξαναγίνει!)

Κ. Μητσοτάκης για ενέργεια: "Ως ΕΕ θα παρέμβουμε και θα σπάσουμε το παιχνίδι των κερδοσκόπων"

«Φτιάχνει προσκείμενους σε αυτόν ολιγάρχες, με το φυσικό αέριο» (ή αλλιώς είναι ώρα να φτιαχτούν τα τζάκια της ...νέας εποχής...)

πηγή για όλο τα πιο πάνω: https://moulari.blogspot.com/2022/03/blackout-2.html?fbclid=IwAR1RwB9oL9Lm98kv2JdyiSsFl7ProfPusFbs_gKK2sVuxLuAq4cFNx2L6yU

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη