Οι εξελίξεις για την κεραία της Vodafone στον Κατάβολο, ο ΕΟΣ Χαλκίδας και η ταινία "Triangle of Sadness"

 

πηγή εικόνας: https://climbinkymi.wordpress.com

Στοιχείο 1ο: Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ΔΕΝ αποδέχεται το έργο

5ο_ΣΒΚΤ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ 1005930 ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 1005930 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 27-5-2022 ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α

Στοιχείο 2ο: Η συμμετοχή και συνδρομή του ΕΟΣ Χαλκίδας στην ανάδειξη της περιοχής μέσα από την ταινία «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Έστλουντ

Το πιο κάτω από τον Baltas Anastasios, στο  https://www.facebook.com/

Κάννες 2022: Χρυσός Φοίνικας στο «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Έστλουντ - ο σύλλογος μας βοήθησε στα γυρίσματα της ταινίας σε τεχνικά αναρριχητικά θέματα ο Constantinos Andreou μέλος του ΔΣ και η κορυφαία αθλήτρια μας Eva Kallia έπαιξαν στην ταινία ως κασκαντέρ, αντικαθιστώντας τους ηθοποιούς. Επίσης πολλά μέλη μας δούλεψαν εθελοντικά για να ασφαλίσουν τους καμεραμεν σε δύσκολα σημεία.
Ηθοποιοί και συντελεστές ξεναγήθηκαν από τον σύλλογο μας στις ομορφιές της περιοχής.
Ανυπομονούμε να δούμε την ταινία και τα γνώριμα μέρη του νησιού μας μέσα από την ματιά του σκηνοθέτη στην μεγάλη οθόνη.
Η ταινία θα κάνει γνωστή την κεντρική Εύβοια σε πολύ περισσότερο κόσμο, είναι μια ευκαιρία να προετοιμαστεί η περιοχή για υποδοχή κόσμου και να αναδειχθούν τα μνημεία της περιοχής, Το βυζαντινό εκκλησάκι του Οσίου Νικόλαου του Σικελιώτη η Χιλιαδού - τα μονοπάτια της περιοχής και η πρόσβαση.
Η αφορμή για την εμπλοκή του συλλόγου στην ταινία ήταν το αναρριχητικό πεδίο στο Κατάβολο που έχει δημιουργήσει ο ΕΟΣ Χαλκίδας στον δήμο Κύμης Αλιβερίου με αυτοχρηματοδότηση και πολύ προσωπική εργασία με πρωτεργάτη τον Georgios Rousalis Όπως επίσης και η πρόσκληση των αντιπεριφερειαρχών Εύβοιας και Τουρισμού/Αθλητισμού George Kelaiditis και Ηλίας Μπουρμάς για να βοηθήσουμε στην ταινία.
Τέτοιες ενέργειες δείχνουν τον δρόμο για μια ανάπτυξη για την περιοχή χωρίς καταστροφή. Ο πραγματικός πλούτος που έχουμε είναι το φυσικό περιβάλλον.
 
 
για την ταινία κάντε κλικ εδώ: 

για περισσότερα για το θέμα κάντε κλικ στην πιο κάτω προηγούμενη ανάρτησή μας 


 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη