Η ΕΠΠΠΟ ΚΥΜΗΣ σας χρειάζεται

Η Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

 

Χρειαζόμαστε τη φωνή σας: να ενθαρρύνετε την υπεύθυνη λειτουργία της αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών, να βοηθήσετε στον αποτελεσματικό έλεγχο των εταιρειών και να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση των φίλων σας, των κατοίκων και των επισκεπτών για την ανάγκη προστασίας της Φύσης και του παραδοσιακού πολιτισμού και μείωσης της ρύπανσης και της σπάταλης κατανάλωσης. 

Χρειαζόμαστε τον χρόνο σας: χρόνο για τα μικρά πράγματα που συμβάλλουν στην επιτυχία της διατήρησης της βιοποικιλότητας. Χρόνο για ανακύκλωση, για προληπτική συγκέντρωση σκουπιδιών, για πυροπροστασία των δασών. Χρόνο για συμμετοχή σε Δημόσιες Διαβουλεύσεις, σε Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, σε ενημερώσεις χωριών, σχολείων, εργαζομένων. Χρόνο για αναζήτηση πληροφοριών και πολύτιμων στοιχείων για τον αγώνα για ένα καλύτερο τόπο!

Χρειαζόμαστε τα χρήματά σας: καθώς η ΕΠΠΠΟ εργάζεται αφιλοκερδώς, αλλά τα έξοδα για τους νομικούς και διοικητικούς αγώνες, για το υλικό ενημέρωσης και τις εκδηλώσεις και δράσεις είναι πολλά και συνεχή. Γι' αυτό, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την οικονομική σας βοήθεια για τον σκοπό μας να κρατήσουμε καλύτερο το νησί μας, τον φυσικό κόσμο και τον πολιτισμό μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη