Ευβοϊκό Χωριό, τ. 18, Ιούλ.-Αύγ. 2001: Ανεμογεννήτριες, ευχή ή κατάρα για την Εύβοια;

Ήδη με σειρά άρθρων μας και δημοσιεύσεων παλαιότερων (από το αρχείο μας) δείχνουμε την διαχρονικότητα και το ξεκίνημα του εγκλήματος της αιολικής λαίλαπας κατά της Εύβοιας. 

Δείτε τα 2002 Εφημερίδα Πανευβοϊκή (& Προοδευτική Εύβοια): "Δυνάστες ειδικού καθεστώτος απομυζούν τη Ν. Εύβοια" και Το ξεκίνημα της αιολικής προπαγάνδας το 2001

Στην σειρά αυτή προσθέτουμε τώρα το Αφιέρωμα του περιοδικού Ευβοϊκό Χωριό, τ. 18, Ιούλ.-Αύγ. 2001: Ανεμογεννήτριες, ευχή ή κατάρα για την Εύβοια; (σελ. 34-37).

Την δημοσίευση αυτή την συσχετίζουμε με την τελευταία μας δράση, που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, "Οι Κορφές ανήκουν στα Βουνά" και καλούμε κάθε συνειδητό πολίτη, κάθε άνθρωπο που αγαπά τα Δάση και τον Φυσικό κόσμο και τον Πολιτισμό, να σταθεί κοντά μας, να συμμετέχει μαζί μας, να μας στηρίζει ουσιαστικά και με συνέχεια και συνέπεια, ΩΣΤΕ να  μπορέσουμε να σώσουμε το τελευταίο Δάσος της Εύβοιας, το Ελατοδάσος του Αιγαίου, το δάσος των Κοτυλαίων (Σέτας-Δίρφυς-Ξηροβουνίου-Σκοτεινής-Ολύμπου).

 

 



 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη