Αυτοί Είμαστε! Και Είμαστε Πολλοί! Καλή Ανάσταση!

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η απάντηση σε αθλιότητες. Όπως αυτές του κ. Αγγελή, που λειτουργεί ως ο άνθρωπος για τις δύσκολες και "βρώμικες" δουλειές στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Επειδή όμως δεν μας αρέσει και να αφήνουμε τα πράγματα έτσι, ανάμεσα στα άλλα ψευδή και ανυπόστατα που έγραψε στο fb (εδώ και εδώ) ο κ. Αγγελής μίλησε για ανθρώπους κρυμμένους πίσω από site κλπ. Φαίνεται ότι έχει δύο προβλήματα (ανάμεσα ίσως σε άλλα): κακή μνήμη και ασκεί και κακή δημοσιογραφία. 

Γιαυτό ή δεν θυμάται ή δεν έχει δει τα πιο κάτω (ανάμεσα σε πάμπολλα) όπου φαίνονται πρόσωπα και άνθρωποι, είτε μέλη της Εταιρείας Περιβάλλοντος Κύμης, είτε φίλοι μας. Για τους συναγωνιστές μας από την υπόλοιπη Εύβοια, που ήδη του έχουν απαντήσει καταλλήλως δεν χρειάζεται να κάνουμε και άλλες αναφορές (ο Τάσος Μπαλτάς και ο Σάκης Παπαδόπουλος. Aλλά και πολλά και σπουδαία σχόλια και απόψεις δεκάδων ορειβατών και ανθρώπων της περιοχής μας).

       

 Πηγαίνοντας λοιπόν αντίστροφα του θυμίζουμε ότι είμαστε οι: 

Α) Από τα πλέον πρόσφατα που το έχουν δει σε όλη την Ελλάδα, αλλά στην Κύμη υποκρίνονται άγνοια: κείμενο που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Κυριακάτικης Δημοκρατίας της 27/2/2022. Προστασία ευβοϊκού περιβάλλοντος και μνημείων: Αγωνιστές και «κήνσορες»

Οι υπογραφές μας υπάρχουν στην εφημερίδα. Δεν τις είδατε;

1) Δημήτριος Δ. Σουφλέρης
Δικηγόρος, εκπρόσωπος και εταίρος της Εταιρείας Περιβάλλοντος Κύμης
Επιμ/θείς στο ΕΚΠΑ Βιώσιμη Ανάπτυξη & Περ/λον - Imperial College Clean Power Prof. Certificate.

2) Δημήτριος Δ. Τριανταφυλλόπουλος, εταίρος της Εταιρείας Περιβάλλοντος Κύμης Ομότ. Καθηγ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου – μέλος Δ.Σ. της ΕΕΣ (1970-2009) – μέλος Δ.Σ. Εταιρείας Περιβάλλοντος Κύμης.

3) Δρ. Μαρία Παπαϊωάννου, φίλη και Γεν. Γραμματέας Συλλόγου των απανταχού Οξυλιθιωτών «Ο Ευαγγελισμός». Κοινωνιολόγος - συντ. εκπαιδευτικός

4) Μιχάλης Αργυροκαστρίτης, μέλος της Εταιρείας Περιβάλλοντος Κύμης, Πλοίαρχος Ε. Ν., "Ευβοϊκή Άγρια Φύση"

Β) Δημοτικά Συμβούλια με εκπροσώπησή μας: 

Για διευκόλυνση και υπενθύμιση οι υπογράφοντες:

για την Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης-Αλιβερίου (ΕΠΠΠΟ ΚΥΜΗΣ)

Κατερίνα Παππά, Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ, Μεταπτ. Διπλ. "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ" Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ
(Ενορία)

Dr Σταθοπούλου Ελένη, Senior Research Associate Laboratory of Environmental Chemistry
Department of Chemistry,, NATIONAL AND KAPODISTRIAN UNIVERSITY OF ATHENS
(Κάδι)

Δημήτρης Δούκα Σουφλέρης, βλ. και πιο πάνω
(Καλημεριάνοι)

για τον Σύλλογο Δασοπροστασίας και Προστασίας Περιβάλλοντος Κύμης (ΣΔΑΠΠΕ ΚΥΜΗΣ)
Γιώργος Ρούσαλης, Επιχειρηματίας, Ορειβάτης – Αναρριχητής (μέλος ΔΣ ΕΟΣ Χαλκίδας)
(Βίταλα)

Γ) 85 Συμμετοχές στην Δημόσια Διαβούλευση για τον Μανικιάτη. Οι 45 από μέλη και φίλους μας, με 33 Δ11.

ΜΗΔΕΝ (0) από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Δημοτικούς Συμβούλους (διορθώστε μας εάν κάνουμε λάθος).

 

Δ) 30 Συμμετοχές στην Δημόσια Διαβούλευση για την Κεραία στον Κατάβολο. Οι 28 από μέλη και φίλους μας + την συμμετοχή του συντρόφου ΕΟΣ Χαλκίδας.  

ΜΗΔΕΝ (0) από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Δημοτικούς Συμβούλους (διορθώστε μας εάν κάνουμε λάθος).

 

Ε) 556 Συμμετοχές στην Δημόσια Διαβούλευση για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ στην περιοχή των Στύρων. Οργάνωση δική μας και βοήθεια στους συναγωνιστές της Νότιας Εύβοιας. 200+ συμμετοχές από μέλη μας και φίλους μας στην ευρύτερη περιοχή Σέτας-Κύμης.  

Αλήθεια τι έκανε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου για αυτό το τεράστιο θέμα;

 

ΣΤ) Ενδικοφανείς προσφυγές για κάθε ΑΣΠΗΕ, τα ΜΥΗΕ του Μανικιάτη (Σύνολο περίπου 15). Αίτηση Ακυρώσεως στο ΣτΕ κατά της Στρατηγικής Επένδυσης του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ στα βουνά μας. 

 Ο Δήμος απλά σύρθηκε σε κάποιες από αυτές. ΠΟΤΕ δεν έκανε νομική ενέργεια για τις αρχικές άδειες που ήταν και η αρχή του προβλήματος και ήταν πλήρεις νομικών αυθαιρεσιών.

Ζ) Αντί πολλών, δείτε και όλα τα τελευταία τεύχη του Νέου Άστερου, διαβάστε και το τελευταίο με άρθρο για τον Μανικιάτη ενός ακόμη από τους εταίρους μας (του Γιώργου Βαλιάνου).

Δεν θα συνεχίσουμε και με άλλα. Τώρα όσοι έχουν κακή μνήμη ή κακή ενημέρωση μπορούν να θυμηθούν.

Καλή Ανάσταση στην Κύμη!

Μία Ανάσταση που θα βοηθήσει την Φύση, τον Πολιτισμό, τον Λαό του τόπου μας και θα μας απαλλάξει από την υποκρισία και το ξεπούλημα σε συμφέροντα ολέθριων επιχειρηματικών σχεδίων και στο ξέπλυμα των καταστροφέων της Εύβοιας!

  Εβδομάδα της Αλήθειας. Λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οξύλιθος-Κουρούνι-Κήποι. Δύο χρόνια πριν με 8 α/γ ! Σήμερα: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ !!!

Ο Σπίθας κάνει Αιολικό την Αμπουδιώτισα, την Βρωμονέρα, την Σκοτεινή, το Ξηροβούνι, τα Κοτύλαια

4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Κύμης: Πρόγραμμα Παρασκευής 1 Σεπτέμβρη